Sulfated exopolysaccharides from Porphyridium cruentum: A useful strategy to extend the shelf life of minced beef meat - Université Clermont Auvergne Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue International Journal of Biological Macromolecules Année : 2021

Sulfated exopolysaccharides from Porphyridium cruentum: A useful strategy to extend the shelf life of minced beef meat

Hajer Ben Hlima
  • Fonction : Auteur
Slim Smaoui
Mohamed Barkallah
  • Fonction : Auteur
Khaoula Elhadef
  • Fonction : Auteur
Latifa Tounsi
  • Fonction : Auteur
Philippe Michaud
Imen Fendri
Slim Abdelkafi
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03624389 , version 1 (30-03-2022)

Identifiants

Citer

Hajer Ben Hlima, Slim Smaoui, Mohamed Barkallah, Khaoula Elhadef, Latifa Tounsi, et al.. Sulfated exopolysaccharides from Porphyridium cruentum: A useful strategy to extend the shelf life of minced beef meat. International Journal of Biological Macromolecules, 2021, 193, pp.1215-1225. ⟨10.1016/j.ijbiomac.2021.10.161⟩. ⟨hal-03624389⟩
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