Improvement of Arabidopsis thaliana salt tolerance using a polysaccharidic extract from the brown algae Padina pavonica - Université Clermont Auvergne Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Algal Research - Biomass, Biofuels and Bioproducts Année : 2021

Improvement of Arabidopsis thaliana salt tolerance using a polysaccharidic extract from the brown algae Padina pavonica

M Drira
  • Fonction : Auteur
J Ben Mohamed
  • Fonction : Auteur
H Ben Hlima
  • Fonction : Auteur
Faiez Hentati
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1119113
Philippe Michaud
  • Fonction : Auteur
  • PersonId : 1024654
Slim Abdelkafi
I Fendri
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-03463026 , version 1 (02-12-2021)

Identifiants

Citer

M Drira, J Ben Mohamed, H Ben Hlima, Faiez Hentati, Philippe Michaud, et al.. Improvement of Arabidopsis thaliana salt tolerance using a polysaccharidic extract from the brown algae Padina pavonica. Algal Research - Biomass, Biofuels and Bioproducts, 2021, 56, pp.102324. ⟨10.1016/j.algal.2021.102324⟩. ⟨hal-03463026⟩
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