Researh on the origin and the side effects of chitosan stabilizing properties in wine - Université Clermont Auvergne Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2018

Researh on the origin and the side effects of chitosan stabilizing properties in wine

M. Dols-Lafargue
  • Fonction : Auteur
C. Miot Sertier
  • Fonction : Auteur
P. Ballestra
  • Fonction : Auteur
W. Albertin
  • Fonction : Auteur
I. Masneuf Pomarede
  • Fonction : Auteur
Cédric Delattre
Guillaume Pierre
Pascal Dubessay
Philippe Michaud
T. Doco
  • Fonction : Auteur
J. Coulon
  • Fonction : Auteur
A. Massot
  • Fonction : Auteur
A. Vallet-Courbin
  • Fonction : Auteur
J. Maupeu
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01915484 , version 1 (07-11-2018)

Identifiants

  • HAL Id : hal-01915484 , version 1

Citer

M. Dols-Lafargue, M. Paulin, C. Miot Sertier, P. Ballestra, W. Albertin, et al.. Researh on the origin and the side effects of chitosan stabilizing properties in wine. Applied Natural Products., 2018, Palaiseau, France. ⟨hal-01915484⟩
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