Elimination of whey proteins by electrocoagulation: investigation of some key operational parameters and modeling - Université Clermont Auvergne Accéder directement au contenu
Article Dans Une Revue Desalination and Water Treatment Année : 2017

Elimination of whey proteins by electrocoagulation: investigation of some key operational parameters and modeling

Nidal Fayad
  • Fonction : Auteur
Tania Yehya
  • Fonction : Auteur
Fabrice Audonnet
Christophe Vial
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-01656413 , version 1 (05-12-2017)

Identifiants

Citer

Nidal Fayad, Tania Yehya, Fabrice Audonnet, Christophe Vial. Elimination of whey proteins by electrocoagulation: investigation of some key operational parameters and modeling. Desalination and Water Treatment, 2017, 68, pp.143 - 152. ⟨10.5004/dwt.2017.20342⟩. ⟨hal-01656413⟩
51 Consultations
0 Téléchargements

Altmetric

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More