Effect of Food Matrix on bioavailability and efficiency of apple polyphenols to modulate a postprandial lipidic stress in minipigs - Unité de Nutrition Humaine Accéder directement au contenu
Poster De Conférence Année : 2016

Effect of Food Matrix on bioavailability and efficiency of apple polyphenols to modulate a postprandial lipidic stress in minipigs

Fichier principal
Vignette du fichier
Norwich AP cochon 2016 POSTER.pdf (1.02 Mo) Télécharger le fichier
Origine : Fichiers produits par l'(les) auteur(s)

Dates et versions

hal-02743983 , version 1 (31-03-2022)

Identifiants

  • HAL Id : hal-02743983 , version 1
  • PRODINRA : 374623

Citer

Laurent-Emmanuel Monfoulet, Sylvie Mercier, Dominique Bayle, Rodrigo Féliciano, A. Rodriguez Mateos, et al.. Effect of Food Matrix on bioavailability and efficiency of apple polyphenols to modulate a postprandial lipidic stress in minipigs. 1. international conference on Food Bioactive and Health 2016, Sep 2016, Norwich, United Kingdom. , 2016, 1st international conference on Food Bioactive and Health. ⟨hal-02743983⟩
23 Consultations
10 Téléchargements

Partager

Gmail Facebook X LinkedIn More